info@mbaakademia.hu

 2010 ősz - A győzelem után

mer_1

 2010 ősz - A győzelem után

Lapoz >>   Bezár

mer_2

BlueSpine

mer_2

MBA_KLUB_28_KÉK_DÖLT

www.mbaakademia.hu

Az MBAAkadémia soron következő eseményének előadója

Lakner Zoltán

 politológus, szociálpolitikus

 

 

 Téma:

A győzelem után

A gazdaságpolitikai ígéretek politikai kockázata

 Időpont:

2010. november 25. 1800 (csütörtök)

 Helyszín:

az MTA Tudós kávézójának különterme

(1051 Budapest, Roosevelt tér 9. I emelet)

A körülbelül 60 perces előadás kötetlen klubbeszélgetéssel folytatódik

Lakner Zoltánról röviden:

Politológus, szociálpolitikus. 2003 óta az ELTE Társadalomtudományi Karán a Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék oktatója, 2003-2010 között a Vision Politics (korábban Vision Consulting) vezető elemzője. Oktatói és elemzői tevékenysége mellett tanulmányokat publikál, illetve tanácsadói tevékenységet is folytat. 2002-től kezdve rendszeres szereplője volt a televíziók politikai műsorainak, és továbbra is gyakran publikál nagyobb lélegzetű politikai elemzéseket az írott és az online sajtóban.

Korábban elsősorban a pártok pozicionálása, szövetségi politikája és a pártrendszer alakulása foglalkoztatta. Jelenleg már inkább a szakpolitikai – elsősorban jóléti politikai – döntések pártpolitikai környezetének vizsgálata áll érdeklődése középpontjában, illetve hogy milyen tényezők befolyásolják a pártpolitikusok policy jellegű döntéseit, valamint, hogy e döntések mennyire tartósak, rendszerszerűek vagy éppen mennyire nem.

A tervek szerint 2011 elején jelenik meg a rendszerváltás utáni magyar baloldalról szóló könyve a Napvilág Kiadó „20 év után” című sorozatában.

 

 

 

 1.oldal

MBAAkadémiaigaz_1

mer_1

 MBAAkadémia

2.oldal >> Lapoz